BAYRAM DOLAYISIYLA BİLSU’DA AVANS MİKTARI 10 TON OLACAK
Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan ve su kullanımı başta olmak üzere birçok kalemde kolaylıklar ve tasarruf sağlayan Bilecik Belediyesi Akıllı Su Sayacı Uygulaması’nda (BİLSU) vatandaşlarımıza verilen 3 tonluk avans miktarı, Ramazan Bayramı’nda 10 ton olarak belirlendi.
Bilecik Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada konu hakkında şu bilgiler verildi:
Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza daha sağlıklı, kaliteli ve ucuz bir kullanım sağlanması amacıyla uygulamaya konulan Akıllı Sayaç Uygulaması başarıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın kullanacakları su için ön ödeme yaparak, aldıkları su miktarı daha önce 3 ton iken, bu miktar Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 ton olarak belirlendi. Vatandaşlarımız, bayram boyunca herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerçekleştirilen uygulama kapsamında Bilecik Belediye Sarayı içerisindeki ATM noktasında bayram boyunca 24 saat hizmet verilen noktada, kendisine sunulan 10 tonluk avans suyu kartına yükleyebilecektir.
DOLAR
Alış: 7.378
Satış: 7.407
EURO
Alış: 8.948
Satış: 8.984
GBP
Alış: 10.05
Satış: 10.12
BAYRAM DOLAYISIYLA BİLSU’DA AVANS MİKTARI 10 TON OLACAK
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
HALK OYUNLARI VE MODERN DANS KURSLARI BAŞLIYOR
-
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’nın Bilecik Ziyareti
-
Küplü Köyü Mahalle Mi Oluyor?
-
Öğrenme güçlüğünü yenmek mümkün!
-
”KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI” İLE EN İYİ SESLER BELİRLENİYOR
-
”28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ” DOLAYISIYLA YANGIN TATBİKATI
-
AİLE SAĞLIK MERKEZİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
-
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN 28 ŞUBAT MESAJI
-
Ytong Genel Müdürü ve Ceo’su Erel’den Başkan Yağcı’ya ziyaret
-
TRT 1 EKRANLARINDA BİLECİK YER ALACAK
-
27 OCAK 1299 TARİHİ, DÜNYAYA HUZUR, BARIŞ VE MEDENİYETİN KAZANDIRILDIĞI TARİHİN BAŞLANGICIDIR
-
BİLECİK, EMİTT TURİZM FUARINDA BÜTÜN GÜZELLİKLERİNİ SERGİLEDİ