BEM-BİR- SEN OSMANELİ’NDE BULUŞTU
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ, İl Temsilcileri Günay KARAMANKAYA , Deniz SARAÇ ve Bilecik Belediyeleri Temsilcileri Osmaneli’nde buluştu.
Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’i önce makamında ziyaret eden heyet, sonrasında Osmaneli’ni gezerek Belediye Başkanımızdan ilçeyle ilgili bilgiler aldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Başkan Yardımcısı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve Osmaneli’nin hakkettiği yerlere geldiğini görmek istediğini dile getirdi.
Belediye Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımızın sıcak ve samimi düşünceleri için ve Belediyemize katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve Osmaneli’nin simgesi haline gelen Balaban Meydanı tablosunu hediye etti.
DOLAR
Alış: 7.187
Satış: 7.216
EURO
Alış: 8.775
Satış: 8.810
GBP
Alış: 10.15
Satış: 10.23
BEM-BİR- SEN OSMANELİ’NDE BULUŞTU
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Üreticilere Destek Ödemesi Yarın Başlıyor
-
Bariyerlere Çarpan Kamyonet Kaza Yaptı
-
Bilecik İŞKUR Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Bilgi Verdi
-
Bilecik’te Eğitim Gören Öğrenci İntihar Etti
-
Bilecik’te Kaç Kişi Karantina da Kalıyor
-
Cadde Üzerinde Trafik Kazası
-
Bilecik Sanat Akademisinden Erteleme
-
Bilecik’te Sosyal Destek Gurubu Oluşturuldu
-
Bilecik’te Yük Asansörü Düştü 1 Kişi Yaralandı
-
Bilecik Valiliği Basın Açıklaması Yayınladı
-
Su Kesintiye Uğratılmayacak Kira Talep Edilmeyecek
-
Randevusuz Başvurular Kabul Edilmeyecek